Участие в списание Beauty Woman

БАРОКАМЕРА и ИНФУЗИОННИ ТЕРАПИИ

Нови тенденции в естетиката

КАЧЕСТВОТО НА ПРЕДЛАГАНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ И НАЙ-НОВИТЕ
ТЕХНОЛОГИИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ ПО-ДОБЪР. ЗАТОВА НИЕ
СЛЕДВАМЕ НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ И ИНВЕСТИРАМЕ В МОДЕРНО И ТЕХНОЛОГИЧНО
ОБОРУДВАНЕ, ЗА ДА ПРЕДОСТАВИМ НА-ДОБРОТО ЛЕЧЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ПАЦИЕНТ.

Барокамера – ползи в грижата за здравето и красотата

Всяка клетка от човешкия организъм има нужда от кислород. Той участва и в неорганичните съединения, които са съставна част от зъбите и костите. Кислородът се транспортира в организма чрез течните среди в организма – кръв, лимфа и др. При повишено налягане в барокамера те поемат няколко пъти повече кислород, отколкото в нормални условия. При тази висока концентрация кислородът достига и до места в организма, които по принцип са слабо оросени. Кислородът стимулира множество видове клетки и спомага за сформиране на нови кръвоносни съдове, ускорено образуване на кожни и други гра- дивни структури. Това значително скъсява времето за възстановяване на увредени зони. Кислородът е свръхтоксичен за анаеробните организми и повечето бактерии. Това го превръща в сигурно средство за унищожаването им.
Активността на белите кръвни телца се повишава при наличието на концентриран кислород, което пряко подпомага имунната система. А когато организмът не може да се справи сам и е необходим прием на лекарства, то техното действие се усилва благодарение на фармакодинамичния ефект, който има високата концентрация на кислород в кръвта. Стволовите клетки са силно стимулирани и мобилизирани от наличието на високо съдържание на кислород. Всичко това създава отлични условия за лечение и/или подпомагащо действие в множество заболявания и състояния.
Процесите в организма, провокирани от хипербарна оксигенотерапия, продължават със седмици и месеци след приключването на терапията, което я превръща в сериозен и надежден помощник на всяко продължително лечение.
Значителното повишаване на кислородния капацитет на органите и тъканите в човешкото тяло води до няколко важни физиологични ефекта:
Възстановителен ефект – активира биосинтетичните и репаративни (възстановителни) процеси.
Стимулиращ ефект – регулира функционалната и метаболитна активност на организма.
Детоксичен ефект – предпазва от образуване на токсични метаболити и активира разрушаването им.
Имунокоригиращ ефект – стимулира активността на имунната система.
Фармакодинамичен ефект – усилва действието на диуретици, антиаритмични, антибактериални и цитостатични средства. Снижава активността на хипотензивни и наркотични средства.
Вазомоторен ефект – подобрява мозъчния кръвоток в зоните на поражение (инсулт). Снижава черепномозъчното налягане.
Деблокиращ ефект – деблокира инактивирания хемоглобин, миоглобин и редица чернодробни ензими.
Биоенергичен ефект – нормализира енергийния баланс на тялото и създава кислороден резерв на организма.
Инфузионни терапии – пряк път за поддържане на здравето

Като партньор и представител на NAD+ BG имаме възможност да предлагаме най-мощните инфузии за повишаване стандарта на естетичните процедури. Пряк път за подпомагане и облекчаване на редица изтощителни състояния. Нашите NAD+ протоколи предлагат изключително фокусирани и оптимални резултати. Ние предлагаме златен стандарт терапии в унисон с философията на NADclinic за предоставяне на качествено по-високо ниво на иновация в превантивното здравеопазване.
Терапията осигурява бърза и удобна инфузия на балансирани течности, основни витамини, минерали и други лекарства, за които е клинично доказано, че бързо възстановяват хидратацията и оптимизират заздравяването и възстановяването. Това лечение е възможност, която може да възстанови баланса на витамините и минералите и да осигури благоприятни нива на мощни антиоксиданти и други хранителни вещества, за които изследванията са доказали, че допринасят за оптимално здраве и възстановяване както преди, така и след лечението. Известна като ефективно лечение на махмурлук и умора, интравенозната терапия осигурява много други предимства, включително имунен стимул за енергия, детоксикация след анестезия или заболяване и дори подобряване на програмите за отслабване. NAD е никотинамид аденин динуклеотид. Наричана магическа молекула, тя съществува естествено във всяка жива клетка. Тя е толкова важна за организма ни, колкото и кислородът. Без нея не бихме могли да водим щастлив и здравословен живот. Уви, с възрастта нивата й се изчерпват поради стрес и нездравословни навици.
Около 40-ата си година губим половината NAD в тялото си, а към 60-годишна възраст изчерпваме до 80% от запасите си. В резултат на това спада нивото на енергия в организма ни, което повлиява директно на физическото и менталното ни здраве. Намалените нива на NAD могат да са основен фактор за стареенето и свързаните с възрастта дегенеративни заболявания на сърцето, мозъка, черния дроб, бъбреците и кожата.
За щастие има начин да поддържаме количествата NAD в тялото си и да избегнем тези нежелани последици. Това е интравенозната инфузионна терапия NAD+. Мисията ни е да се докоснем до живота на нашите пациенти и да помогнем те да бъдат в добро здраве. Независимо от стреса и напрежението в ежедневните дейности, доброто отношение и лечение към всеки пациент да е на първо място.

Меню
Call Now Button