Отглеждане на здрави и щастливи деца

Отглеждане на здрави и щастливи деца

В нашия педиатричен кабинет преглежда д-р Галина Кисьова ,специалист педиатър от гр. Стара Загора.
Ние обръщаме специално внимание на здравето и благополучието на вашите деца от раждането им до пълнолетието. Педиатрията е много повече от лечение на болести – тя е изкуството да подкрепяме цялостното развитие на младите пациенти и да сме до тях и техните семейства на всяка стъпка по пътя към здравословен живот.
Нашата мисия е да осигурим:
Превантивна грижа: Проследяваме растежа и развитието на вашите деца, предоставяме съвети за здравословно хранене и живот, и насърчаваме полезните навици от най-ранна възраст.
Образование и подкрепа за родители: Работим ръка за ръка с вас, за да ви запознаем с принципите на здравословния живот и да ви помогнем да стимулирате развитието на вашето дете във всяко отношение.
Цялостен подход към диагностика и лечение: Използваме най-новите медицински насоки и алгоритми за оценка и лечение на често срещани детски състояния, като винаги сме насочени към най-добрите интереси на вашето дете.
Ние сме оборудвани със знания и умения за решаване на различни педиатрични
предизвикателства – от простата настинка до сложни хронични състояния. Нашата цел е да създадем подкрепяща и загрижена среда, където всяко дете може да процъфтява и да се радва на здравословен и активен начин на живот.
Меню
Call Now Button