Съдова хирургия

Какво може да си прегледаме при Съдов хирург?

Открийте хармонията на здравето и красотата със съдовата хирургия в Медицински център Топ Медик под ръководството на д-р Еркан Реджепоглу, ние ангажираме нашия професионализъм с достигането на медицинско съвършенство в областта на съдовата хирургия и развиваме естетическите аспекти на съдовото здраве. Нашите медицински стратегии целят както укрепването на съдовата система, така и подобряването на дермалната естетика.
Доплерова сонография: Използвайте нашите високотехнологични устройства за прецизна оценка на здравето на вашите артерии и вени.
Лечение на Хронични и Атипични Рани: Възползвайте се от персонализиран подход към лечението, включващ модерни терапии като Хипербарна Оксигенация, и ПРП (плазмолифтинг),
Нашата мисия е да ви предложим персонализирано лечение, което да отговаря на вашите специфични нужди и цели. Свържете се с нас днес, за да стъпите на пътя към по-доброто здраве което заслужавате.
Открийте майсторството на съдовата хирургия с д-р Еркан Реджепоглу, виден специалист с международен опит. Роден в Прилеп, Република Македония, д-р Реджепоглу е завършил медицинското си образование в престижния Медицински Университет във Варна, България, доказвайки своята страст и посвещение към медицината още от ранните етапи на кариерата си.
След като работи като личен лекар в Тетово, д-р Реджепоглу преминава през интензивен период на специализация в гр. Ямбол, където осъвършенства своята експертиза в съдовата хирургия, получавайки специалност през 2017 година. Експертен в ултразвуковата диагностика и доплерова сонография, той е сертифициран и в SEPS – съвременен подход за лечение на съдови заболявания, обучен в държавна болница в Анталия, Турция.
Разширявайки своите хоризонти, д-р Реджепоглу придобива допълнителна квалификация в областта на съдовата и ендоваскуларната хирургия от Медицински Университет в София. Активен член на няколко професионални асоциации, той е признат и уважаван член на медицинската общност в България и чужбина. Д-р Реджепоглу е бил важна част от отдела по съдова хирургия в МБАЛ Хаджи Димитър; в Сливен, а от 2023 г. заема ръководната позиция в Клиниката по Съдова Хирургия в УМБАЛ Дева Мария; в Бургас, демонстрирайки лидерски умения и иновативен подход в областта на съдовата медицина.
За тези, които търсят компетентност, опит и посвещение, д-р Еркан Реджепоглу предлага не само лечение, но и грижа, която преобразява и вдъхновява доверие в областта на съдовата хирургия.
Меню
Call Now Button