Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics

Специализирана в разработките и производството на медицинска козметика на световно ниво

Ние предлагаме широка гама медицинска козметика, едновременно за
професионалистите и за техните клиенти, които могат да третират всички естетични проблеми от поставяне на диагнозата до крайния резултат.

Ние знаем естетичните и козметичните проблеми, които притесняват нашите
клиенти и затова се справяме с тях глобално, като предлагаме най-иновативните продукти за лечение. То се извършва от професионалисти и с най-напредналата козметика за домашната грижа на пациента.

Ние третираме естетичните проблеми в самото ядро. Нашият екип от
интернационални медицински сътрудници в Toskani Cosmetics първоначално
идентифицира и анализира тези естетични проблеми, за да може останалите
фармацевти и химици в лабораторията да разработят най-подходящата формула за третиране на даден проблем. Най-добрите и напреднали формули са създадени с цел да произведат висококачествени козметични продукти, които са много ефективни, а същевременно намаляват хиперчувствителните реакции и алергиите.

Нашата философия при създаването на формулите е да комбинираме силно активна концентрация на съставки с малко количество, чрез което да постигнем изключително ефективни решения, адекватни за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната.

Levocarnicel
Levocarnitine 20%
L- Carnitine е олигопептид, изграден от две есенциални амино киселини (lysine
и methionine) – едни от главните съставки, които изграждат клетките и изиграват роля за снабдяване на мускулите с липиди. L- Carnitine е специфичен агент – преносител на мастни киселини през вътрешната мембрана на митохондриите. Там се извършва проверка на P-окисляването на киселините, които са главният енергиен ресурс за миокардата и мускулите. Липсата на L-Carnitine възпрепятства транспортирането на мазнините до енергийната точка, където могат да бъдат изгорени. Вследствие на натрупването на мазнини се получава и целулит. Така че – колкото повече L-Carnitine, толкова повече изгорени мазнини и съответно – по-малко тегло, повече енергия и засилване на имунитета срещу настинка и умора.

Меню
Call Now Button