Slim Drone – Отслабваща процедура за тяло

Slim Drone – Отслабваща процедура

Отслабваща процедура – подходяща е за твърд целулит

Отслабваща процедура – подходяща е за твърд целулит, „стопяване“ на мазнини, освобождаване от „портокаловата кожа“.

Отслабващата процедура съдържа антицелулитен дрон, екстракт от артишок, който ефективно дренира и освобождава от токсините, кофеин и деривати 5% + карнитин 3%, които „стопяват“ излишните мазнини от контура на тялото.
Опаковка: 6 процедури

Описание

Детоксиращ гел с шампанско
Гел, който променя текстурата си в продължение на работата с него. Съдържа екстракти от френско шампанско и детоксиращи полизахариди, комбинирани с естествени неомазняващи масла, които се разстилат по кожата нежно и позволяват на клиента да се наслади на богат, детоксиращ ритуал. Продуктът се почиства лесно с вода поради специфичната си формула, която го превръща в почистващо мляко след добавяне на вода, което лесно се отмива.
Основни съставки: екстракт от шампанско, детоксикиращи полизахариди.

Ампула с 5 растежни фактора
Течен гел, който е направен от разтворими протоглюкани и 5 растежни фактора, подбрани заради тяхната сила да подмладят вида на кожата и подобрят нейното качеството.
Основни съставки: 5 растежни фактора, водноразтворими протоглюкани.

Концентрат от недиференцирани клетки на Rosa damascena
Продукт, който съдържа хиалуронова киселина с много ниска молекулна маса, която стабилизира прекрасно 6 мил. недиференцирани клетки от масло от Rosa Damascena.
Основни съставки: 6 мил. недиференцирани клетки от Rosa Damascena, хиалуронова киселина с много ниска молекулна маса, биоактивен микроколаген.

Колагенова 3D маска (лице и шия)
Маска с натурален колаген, която стимулира и стяга кожата. Маската е създадена по начин да се адаптира лесно и увеличи многократно благотворното действие на Антиоксидантния мултивитаминен коктейл.
Основни съставки: натурален колаген.

Антиоксидантен мултивитаминен коктейл
Интензивен комплекс богат на витамини, който придава жизненост на уморената и зряла кожа. Витамините взаимно подпомагат действието си като доставят мощно антиоксидантно оръжие на кожата.
Основни съставки: витамини B3, B5, Вит. С.

Възстановяващ плътността на кожата крем с бял трюфел
Изключителен крем създаден с екстракт от бял трюфел от областта на Пиемонте, Италия. Активен върху над 40 000 гена с анти-ейдж действие.
Основни съставки: Teprenone (GGA), камбуча чай, вит. В7, аминокиселини, екстракт от овес, бисаболол, алантоин, серамиди

Меню
Call Now Button