Терапия Global Lift

Терапия Global Lift

Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.

GLOBAL LIFT (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.
Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от влиянието на процесите на деградация на колагена и еластина обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки.
Активни съставки: (ProGEN-in) комплекс, екстракт от червен пипер, лупина.

Опаковка: 4 процедури

Описание

Активиращ стягащ гел
  Успокояващ немазен гел, който подпомага лифтинг масажа на лицето. Стяга и повдига контура.  Активни съставки:  екстракт от горчивче, микроалги (Clhorella Vulgaris),  пробиотик, аминокиселини.

Лифтинг серум
     Серум, който произвежда цялостен лифтинг ефект върху кожата. Специално създаден да третира отпуснати участъци на зряла кожа с или без следи от фотостареене. Съдържа хидролизиран колаген и органичен силикон, който подобрява поддържащите функции на кожата.
  Aктивни съставкибиомиметичен пептид, дериват на Елафина, черен пипер, колаген, органичен силикон.

Маска с незабавно действие
   Лифтинг маска за лицето и деколтето с ефект – изглаждане на бръчки. В същността си представлява пач, който дава невроятни непосредствени резултати., повдигайки и фиксирайки контура/овала на лицето.
  Aктивни съставкиекстракт от мая, азиатска центела, алое вера.

Лифтинг крем
  Крем за лице и деколте на основата на [ProGEN-in] технологията. Козметика от ново поколение за цялостно стягане на кожата и изпълване и ремоделиране на контура.

Меню
Call Now Button