Програма за изглаждане на бръчките Corrective NEW

Програма за изглаждане на бръчките Corrective NEW

ПИЛИНГ – ФИЛЪР –  ИЗГЛАЖДАНЕ

Линията CORRECTIVE на 10 години!!! Емблематичната линия за мимически и дълбоки бръчки на Скейндор – CORRECTIVE празнува своя десети рожден ден с обновена структура, още по-силни и безкомпромисни резултати видими при първа процедура.
CORRECTIVE е неинвазивно решение за всички проблеми свързани с процесите на стареене, а именно загубата на обем и плътност на кожата, отпускане, мимически и дълбоки бръчки. Новата терапия съчетава най-успешните методи за неинвазивно третиране на засегнататите от процесите на стареене участъци, а именно ПИЛИНГ (изглаждане на повърхността на кожата и подобряване на нейната структура), ИЗПЪЛВАНЕ (филър действие на местата с видими бръчки) и СТЯГАНЕ (повишаване на плътността на кожата и нейния тугор).

PEELING MASK – Пилинг маската дълбоко обновява кожата и благоприятства действието на активните съставки, които ще се прилагат по време на следващите стъпки от процедурата. Напоена е с биологичен пилинг, който в същността си е комплекс от биомиметични пептиди, които се използват при третиране и регенерация на тъканите на външните слоеве на кожата. Подходящ дори и за най-чувствителната кожа.

EXPRESSION LINES CONCENTRATE – Концентратът за изглаждане на бръчките, направен с пре-и постсинаптични, комплементарни, релаксиращи мускула пептиди с COSMETIC DRONE технология, за по-интензивно и дълготрайно изпълващо и лифтинг действие.

DERMAL-FILLING CONCENTRATE – е концентрат, богат на активни съставки, които помагат да се уплътни вътрешната тъкан на кожата, за да изглежда  тя по-стегната и по-плътна.

CAVIAR DISCS – Дисковете с хайвер и полизахариди от морски произход. Подпомагат засилването на абсорбацията и фиксирането на действието на активните съставки върху кожата.

RELAXING MASK WITH JASMIN – изглаждаща маска, която позволява да се намалят микро контракциите на мускулите на лицето, които причиняват мимически и дълбоки бръчки. Съдържа невроинхибитор и екстракт от жасмин. Има лифтинг ефект.

INTENSIVE DERMAL-FILLING CREAM SERUM – серумът, който има интензивно „филър“ действие. Съдържа микросфери с хилауронова киселина с висока и ниска молекулна маса и глюкоманан. Сферите проникват в повърхността на кожата и бързо набъбват, запълвайки бръчките и мимическите линии.

Употребата на домашна грижа е силно препоръчителна за постигане и запазване на желаните от клиента резултати.

Меню
Call Now Button