Нов неинвазивен естетичен и антиейдж подход

Нов неинвазивен естетичен и антиейдж подход

JetPeel третира кожата повърхностно и в дълбочина

JetPeel е революционен апарат, който позволява няколко въздействия и ефективност само в 1 терапевтична сесия, без социално дистанциране и без никакви противопоказания.

  • Био-пилинг Дълбоко почиства на кожата, премахва мъртвите клетки, подобрява текстурата и изглажда кожата, изсветлява тена.

  • Трансдермална дифузия на активни съставки, хиалурон и пептиди

  • Хидратация и дълбоко възстановяване на кожата- обогатява тъканите с кислород, витамини и микроелементи, стимулира производството на колаген и еластин.

  • Филър ефект и възстановяване на обемите Неинвазивно и дълбоко обогатява дермата, намалява и изглажда гънките, бръчките, фините линии и стриите, поддържа дермалната плътност.

  • Дълбоко заздравяване и укрепване на кожата Намалява дълбочината на фините линии и бръчки, изглажда белези и стрии, корегира пигментни петна и изглажда на кожата

Барофореза

Принцип на действие
Използвайки специален патентован наконечник, JetPeel първо ще апликира смес от въздух и активни съставки с дозвукова скорост (> 200 m / s) върху кожата. Тази невидима тънка струя генерира поток с високо налягане, който ексфолира повърхностните слоеве на епидермиса и нежно лифтира кожата. Без игли и без болка, потокът на струята на JetPeel отваря нови микроканали в епидермиса и апликира активните молекули с директен достъп в дълбоките слоеве на кожата. Разликата в налягането между повърностния слой и дълбовите слоеве на епидермиса и тъканите води до ефективно и дълбоко проникване и трансдермална дифузия на активните съставки. И на финала, с намаляване на това налягане ще затвори микроканалите и ще поддържа устойчиво хиалуронова киселина, витамини и / или гликолова киселина в тъканите с дългосрочен физиологичен ефект. Получавате забележителни резултати се при кожни несъвършенства като бръчки, стрии, белези и старчески петна.

Резултати след процедурата с JetPeel
Видими резултати още от първата сесия.
В зависимост от желания резултат, тази процедура може да се проведе като пакет или като еднократна сесия. Уникалното използване на сребърен детокс разтвор пречиства и ексфолира външните слоеве на епидермиса. Създаден за третиране на голямо разнообразие от показания, допълнителното използване на активни съставки (хиалуронова киселина, витамини и др.), освен всичко друго, подхранва, регенерира, рехидратира и изглажда кожата.

Първите ефекти са видими от първата сесия. Допълнителните сесии ще рестартират естествените процеси на обновяване на кожата и ще гарнтират дълготрайни резултати, които ще продължат да се мултиплицират дълго след терапията.

Естетичната медицина и козметологията станаха изключително важни днес

Меню
Call Now Button