Масажи за лице

Масажи за лице

Лицето ни е огледало, което отразява здравето, младостта и общото светоусещане.

Факторите като околна среда, стрес, умора, недоспиване,стареене и други могат да накарат лицето ни да изглежда уморено и неприветливо. Когато сме под стрес, моментално усещаме напрежение във врата и главата. Лицето, шията и скалпа са едни от най-важните енергийни центрове в тялото и заслужават специална грижа.

Акупресурен Масаж За Лице

Акупресурен масаж за лице – може да се прилага след екстракция/ преди серум, накрая на терапията за лице или по време на терапия за тяло. Ползите от този вид масаж са: отпуска стреса и напрежението, намаля кръвното налягане, тонизира, изключително добре въздейства върху пациенти с розацея и чувствителна кожа, подходящ за акне 2ра и 3та степен. Продължителност: 10-15мин. Не се препоръчва за раково болни!!!

Почистващ масаж преди екстракция/премахване на комедони

Почистващ масаж преди екстракция/премахване на комедони– омекотява кожата и я прави податлива и готова за екстракция. Също така отпуска пациента и го подготвя за следващият етап на процедурата.

Традиционен масаж

Традиционен масаж– също така наречен Европейски масаж. Прави се след екстракция и е с продължителност 15-20 минути. Движенията са дълбоки и стимулиращи. Техниките, които се използват са петрисаж, тапотмент и ефлюраж. Петрисаж представляват пощипващи движения и стимулират мастната активност. Също така подобряват движението на лимфата. Тапотмент са бързи, почукващи движения, които стимулират кръвоснабдяването и тонизират кожата. Ефлюраж са дълги удари от началото до края на мускула , които са релаксиращи и успокояващи. Този масаж се използва с цел кожата максимално до усвои нанесеният серум/продукт и да тонизира и успокои кожата след екстракция.

Меню
Call Now Button