Карбокси терапия – любов от първата процедура!

Карбокси терапия – любов от първата процедура!

Моментален тонизиращ ефект

Моментален тонизиращ ефект. Насища кожата с кислород , активно регенерира, възстановява баланса на всеки тип кожа. Свежест и блясък , детокс и профилактика на купероза. Подмладява и намалява признаците на умора. Разкошен кислороден масаж поставя акорд на едно истинско представление на красотата.

Ползване на серията за домашна грижа
Кожата на лицето се променя – кремът изглажда бръчките и възстановява намаляващата твърдост и еластичност на кожата през годините. Създава здрав и хидратиран вътрешен подпорен слой, който подобрява горния слой на кожата. Серумът е крем за пълнене и стягане, който осигурява върховното решение за въвеждане на хиалуронова киселина от съществено значение за поддържане на здрава кожа, Гладка и гъвкава. Кремът за очи е разработен с нова техника, която максимално увеличава активността на крема чрез използване на вибрационен керамичен апликатор, който създава усещане за прохлада и стягане, като същевременно въвежда крема в кожата. Рутинното оформяне два пъти дневно, сутрин и вечер ви позволява да третирате уникално деликатната област на окото и да видите резултатите от самото начало на употреба. Керамичната глава е адаптирана в ергономична структура за целенасочено приложение около извивките на окото.

ИЗРАЕЛ Е РОДНАТА БАЗА НА GIGI КОЗМЕТИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ, ОТ КОИТО ТЯ РАБОТИ И ИЗНАСЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ.
GIGI LABS СЕ ЗАНИМАВА С РАЗРАБОТВАНЕТО НА КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ, ПРОДУКТИ В ОБЛАСТТА НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА КОЗМЕТИКА, УСЪВЪРШЕНСТВАНО РАЗРАБОТВАНЕ НА ОБОРУДВАНЕ, ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ И БРАНШОВИ ОПЕРАЦИИ В ЦЕЛИЯ ИЗРАЕЛ И ЧУЖБИНА.

Меню
Call Now Button