БРОНЯ ЗА ИМУНИТЕТА

БРОНЯ ЗА ИМУНИТЕТА

Ролята на имунната система е ежедневно да ни предпазва от вируси и бактерии. Въпреки това, температурните колебания, както и сухият топъл въздух от отопление или климатик ни правят по податливи на настинки. Взетите навреме мерки в подкрепа на имунната система биха могли да ни осигурят по-добра цялостна защита.

Вирусите и бактериите са активни през цялата година, но в студения сезон се разпространяват по-лесно поради редица фактори – температурни колебания, сух/влажен въздух, струпване на повече хора на едно място и др. също така при студено време кръвоснабдяването на носа и гърлото е по-слабо, което ги прави по-податливи на инфекциозни агенти.

При цялостно отслабване и неадекватно набавяне на хранителни вещества патогените много по-лесно преодоляват неспецифичните бариери на защита и проникват в организма. Хората, чиято имунна система не работи оптимално, имат три или повече инфекции годишно и възстановяването им след тях отнема повече време. Необходимо е да мислим своевременно, за да укрепим своята имунна система.

За да бъдем максимално ефективни, изготвихме инфузия коктейл за вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.

17 − seven =

Меню
Call Now Button