Отзиви

format_quote

СЛЕД ЗАВЪРШЕНИ ПРОЦЕДУРИ В БАРОКАМЕРА – 20БР.ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ СЛЕДНОТО С ЗАБЕЛЕЖКА ,ЧЕ НЕ Е ПРОДИКТУВАНО С ЦЕЛ РЕКЛАМА А ОСНОВАНИЕ ЗА ЕФЕКТА ОТ ТОВА: КАСАЕ СЕ ЗА ПАЦИЕНТ С НАПРЕДНАЛА ФОРМА НА ДЕМЕНЦИЯ . СЛЕД НЯКОЛКО ПРОЦЕДУРИ И ВСЯКА СЛЕДВАЩА СЕ ПОЧУСТВА ПОЛОЖИТЕЛНА РАЗЛИКА В ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЛНИЯТ. ПО МОЯ ПРЕЦЕНКА МИСЛЯ ,ЧЕ ТОВА Е 15-20% КОЕТО СЧИТАМ ЗА ПОСТИЖЕНИЕ ЗА ТОВА ВРЕМЕ. ВЪЗВЪРНАХА СЕ ДОСТА ОТ ЗАБРАВЕНИТЕ БИТОВО ЕЖЕДНЕВНИ ЖИТЕЙСКИ ПРОБЛЕМИ,СМИСЛОВИ ИЗРЕЧЕНИЯ И ДИАЛОЗИ. ОСТАВА НАДЕЖДАТА ЗА ВЛИЯНИЕТО И В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН,ТАКА, ЧЕ ИСКАМ ДА ПООЩРЯ ТЕЗИ КОЙТО ИМАТ НУЖДА ОТ ТОВА ДА ОПИТАТ.

Stefan Petrov
format_quote

Бях на рехабилитация, докторът и рехабилитаторите дадоха много високо ниво на обслужване. Базата отговаря на едно от най-високите европейски нива. Благодаря много на всички служители. Препоръчвам с две ръце!

Vasil Andonov
format_quote

Центърът е невероятен! Работят професионалисти, подготвени, вежливи, възпитани и отзивчиви. Изключителен резултат за сън, рани и свежест ,след 10 процедури с барокамера. Всичко, което се случва там е свързано и полезно със здравето и спокойствието в съвременния, напрегнат начин на живот!

Magdalena Buzova
format_quote

Закупих си пакет за пресотерапия поради чести неразположения от типа на тежест и изтръпване на краката. Още след първата процедура почувствах голямо облекчение, а след последната усетих, че раздвижването на лимфата е довело и до намаление и стягане в областта на бедрата. Благодаря на екипа на Топ Медик и на Петър за професионалното и любезно отношение!

Таня Янева
format_quote

Много добро отношение и внимание. Нова модерна апаратура, физиотерапевтите са много внимателни, подхождат с професионализъм. Препоръчвам

Геновева Колева
format_quote

Изключително любезни, благодаря на Д-р Светла Жекова-Ортопед- Травматолог за вниманието и лечението ми. Горещо препоръчвам

Йовка Маринова
format_quote

Много съм доволна от процедурите. Сърдечни благодарности към целия екип. Рехабилитаторите са отлични професионалисти. От години страдам от синузит и плексит. Получих много бързо облекчение само за 7 дни. Бяха ми назначени три вида процедури. Магнит, инхалация с хуалурон и лампа.

Валентина Вангелова
format_quote

Здравейте, името ми е Николай Тонев. На 36 години съм и есента на 2021 преболедувах много тежък Ковид. Състоянието ми се влоши до там, че прекарах 2 седмици в инфекциозното отделение в ямболската болница с диагноза двустранна пневмония. Пораженията от вируса бяха толкова тежки, че ми бе трудно да направя повече от 10 крачки без да се задъхам. Започнах белодробна рехабилитация с високо интензивния магнит около месец след излизането ми от болницата, защото състоянието ми се подобряваше много бавно и не ми позволяваше да работя и да извършвам ежедневните си задължения. След първата процедура нямах нощно изпотяване за първи път от повече от месец. След втората-третата процедура вече се движeх много по-спокойно и можех да изкача над 10 стъпала. След седмата процедура вече се чувствах почти като преди Ковид. Усещането при процедурите е абсолютно безболезнено и се изразява в леко контрактиране на мускулите, мога да го сравня с фитнес колан за електро стимулация на мускулите. В началото започнах на 8% интензивност, като последната осма процедура беше вече на 15%.

Николай Тонев
Меню
Call Now Button