Детокс при наличието на Хром в тялото

Медицински център Топ Медик се състои от опитни специалисти в своята област.
Качеството на предлаганата медицинска помощ и най-новите технологии могат да направят човешкия живот по-добър. Затова ние следваме новите тенденции и инвестираме в модерно и технологично оборудване, за да предоставим на-доброто лечение за всеки пациент.
Медицински център Топ Медик Ямбол е създаден, за да могат хората, да постигнат отлични и дълготрайни здравни и естетични резултати.
Затова ние ще ви предоставяме пълна информация за предлаганите услуги, както и състава и вида на продуктите, с които работим.
Нашият екип ще продължава да посещава международни конгреси и курсове, за да въвеждаме всички новости в нашата област.
Мисията ни е да се докоснем до живота на нашите пациенти и да помогнем те да бъдат в добро здраве. Независимо от стреса и напрежението в ежедневните дейности, доброто отношение и лечение към всеки пациент да е на първо място.

Как работи БАРОКАМЕРАТА!

Всяка клетка от човешкият организъм има нужда от кислород. Той участва и в неорганичните съединения, които са съставна част от зъбите и костите. Кислородът се транспортира в организма чрез течните среди в организма – кръв, лимфа и др. При повишено налягане в барокамера те поемат няколко пъти повече кислород, отколкото в нормални условия.

При тази висока концентрация кислородът достига и до места в организма, които по принцип са слабо оросени. Кислородът стимулира множество видове клетки и спомага за сформиране на нови кръвоносни съдове, ускорено образуване на кожни и други градивни структури. Това значително скъсява времето за възстановяване на увредени зони. Кислородът е свръх токсичен за анаеробните организми и повечето бактерии. Това го превръща в сигурно средство за унищожаването им.

Стволовите клетки са силно стимулирани и мобилизирани от наличието на високо съдържание на кислород. Всичко това създава отлични условия за лечение и/или подпомагащо действие в множество заболявания и състояния.

Процесите в организма провокирани от Хипербална оксигено терапия продължават със седмици и месеци след приключването на терапията, което я превръща в сериозен и надежден помощник на всяко продължително лечение.

Значителното повишаване на кислородния капацитет на органите и тъканите в човешкото тяло води до няколко важни физиологични ефекти:
Възстановителен ефект – активира биосинтетичните и репаративни /възстановителни/ процеси.

Стимулиращ ефект – регулира функционалната и метаболитна активност на организма.
Детоксичен ефект – Предпазва от образуване на токсични метаболити и активира разрушението им.
Имунокоригиращ ефект – стимулира активността на имунната система.
Фармакодинамичен ефект – Усилва действието на диуретици, антиаритмични, антибактериални и цитостатични средства. Снижава активността на хипотензивни и наркотични средства.
Вазомоторен ефект – Подобрява мозъчния кръвоток в зоните на поражение /инсулт/. Снижава черепно-мозъчното налягане.
Деблокиращ ефект – деблокира инактивирания хемоглобин, миоглобин и редица чернодробни ензими.

Биоенергичен ефект – нормализира енергийния баланс на тялото и създава кислороден резерв на организма. 

Лимфен дренаж / ЛИМФОПРЕСОТЕРАПИЯ

Какво е представлява лимфата в нашият организъм?

По лимфната ни система се движи втората по важност течност в нашият организъм след кръвта. Ако, кръвта се грижи да „храни“ тялото, то лимфата има не по-малка роля да изхвърля отпадъците и отровите. Тя е естествената ни бариера срещу отровите и токсините, с които тялото ни се среща, както и патогенните организми.

Ако средата , в която живеете или работите е замърсена, то вие подлагате вашето тяло на твърде много замърсявания, които я задръстват и тя не може да функционира правилно. Щом е задръстена тя няма да може да изхвърли химикали, метали, пестициди, консерванти, изкуствени хранителни съставки, които приемаме с храната или кожата си.

Някои от признаците на застояла лимфа в организма: мускулна слабост и болки в мускулите, чести главоболия, необяснимо гадене, постоянна умора, усещане на тежест в тялото, често боледуване, натрупване на килограми, особено мазнини около талията, храносмилателни проблеми: газове, запек, разстройство, подуване.

Апаратът ни за лимфен дренаж е медицински и се управлява от компютър с предварително разработени и одобрени протоколи. Силата на процедурата се определя индивидуално и се следи от медицинско лице.

Как се прави ДЕТОКС на организма при наличие на тежки метали? 

Направихме тест с пациент , който имаше повишени нива на Хром в тялото. 

Пациента направи:

10 процедури ЛИМФОПРЕСОТЕРАПИЯ с програма Детокс

10 процедури Барокамера

2 инфузии с витамини

Резултат: Лимфопресотерапията започна да стимулира неговата лимфна система, за да може да изхвърли натрупания метал.

Барокамерата стимулира неговият организъм да активира биосинтетичните и репаративни /възстановителни/ процеси  и да се започне детоксикиращ ефект предпазвайки от образуване на токсични метаболити и активира разрушението им.При тази висока концентрация кислородът достига и до места в организма, които по принцип са слабо оросени.

Направените инфузии с витамини дадоха запълване на организма от недостига на витамини.

Резултатът е , че след проведеното лечение хромът на пациента от 4,7 падна на 1,8 в организма при допустими като горна граница 3,7

Процесите в организма провокирани от направените процедури в Барокамерата продължават със седмици и месеци след приключването на терапията, което я превръща в сериозен и надежден помощник на всяко продължително лечение.

 

Меню
Call Now Button