Детокс инфузии – Профилактика при диабетна невропатия

Профилактика при диабетна невропатия

Диабетната невропатия е вид увреждане на нервите, което се случва в слeдствие на дълго боледуване от диабет. Най-често се наблюдава в ходилата или краката.

В зависимост от засегнатите нерви, симптомите могат да варират от изтръпване, болка до загуба на чувствителност в различни части на тялото.

Инфузии с Тиогама

Активното вещество на препарата е тиоктова киселина, която принадлежи към категорията на ендогенните антиоксиданти, които свързват свободните радикали. Вътре в човешкото тяло, той се появява в процеса на окислително декарбоксилиране на алфа-кетокиселините. Лекарството има метаболитен и антиоксидантно действие, понижава кръвната захар в кръвта, насърчава растежа на гликогеновите запаси в черния дроб и намалява инсулиновата резистентност.

Приемането на Thiograms влияе върху въглехидратния и липидния метаболизъм, стимулира функцията на черния дроб и кръвообращението, действаобмен на холестерол, елиминира токсините при отравяне със соли на тежки метали. Лекарството комбинира хипогликемично, хипохолестеролемично действие, е хепатопротектор, оптимизира трофизма на невроните. Приемът на тиоктова киселина намалява нивото на глюкозните продукти, стимулира ендо-невралния кръвен поток, увеличава нивата на глутатион, като осигурява подобрени периферни нервни влакна при диабетна полиневропатия.

Цена на 1 брой инфузия 40 лв.

Пакетна цена за повече от 1 брой процедури , моля да проверите на място или по телефона.

Меню
Call Now Button